۱۳۹۸/۱۲/۲۹
پیام تبریك سرپرست معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه به مناسبت فرا رسیدن سال نو
فرا رسیدن سال نو نویدبخش شکفتن شکوفه های تدبیر و امید و تحول آینده است. آینده ای که همگان امید داریم در همه جهات، بهتر از گذشته باشد.

لذا در این بهترین ساعات و  نیکوترین ایام از آفریننده جانها و روانها خواستاریم که تحول به احسن الحال و الاحوال را که مضمون دعای شریف تحویل سال نوست در سراسر حیات فردی و اجتماعی و جمیع ابعاد معنوی و مادی زندگی ما جاری سازد.

اینجانب ضمن تبریک فرا رسیدن نوروز باستانی، از زحمات، تلاش و کوشش بی بدیل خادمان سلامت مردم خصوصا اساتید، پزشکان، پرستاران، کلیه کارکنان و دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی جندی شاپور اهواز را به بهترین وجه ممکن، قدر نهاده و از خداوند متعال برای همه هم میهنان بویژه همکاران و همراهان خود در سلامتی و سعادت آرزومندم.

دکتر غلامرضا ساری زاده
سرپرست معاونت توسعه مدیریت و منابع