۱۳۹۸/۱۱/۱۰
جلسه معارفه و تكریم مدیریت پشتیبانی و امور رفاهی دانشگاه برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز، روز دوشنبه 9 بهمن ماه 98 جلسه معارفه مهندس رضا رجبی سرپرست جدید مدیریت پشتیبانی و امور رفاهی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز و تکریم مهندس صادق پورافضل مدیر سابق این مدیریت، با حضور دکتر خلیلی معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه، دکتر فتاحی رئیس دانشکده پیراپزشکی، مهندس کمایی مدیر داخلی بیمارستان شهید بقایی، مدیران حوزه معاونت توسعه و مدیریت منابع، روسای ادارات و جمعی از کارکنان مدیریت پشتیبانی و امور رفاهی در سالن جلسات حوزه ریاست دانشگاه برگزار شد.

دکتر خلیلی در ابتدای این جلسه ضمن تبریک به مهندس رجبی سرپرست جدید مدیریت پشتیبانی و امور رفاهی دانشگاه و تقدیر و تشکر از وی بابت قبول این مسئوليت، گفت: آقای رجبی دارای سوابق مدیریتی موفق و موثری در حوزه های مختلف می باشد.

وی ضمن تشکر از زحمات  مهندس پورافضل در زمان تصدی مسئوليت سرپرستی مدیریت پشتیبانی و امور رفاهی، گفت: ایشان با روحیه قانون مداری و با صداقت و پشتکار، بخوبی امور پشتیبانی و رفاهی کارکنان را توانستند با وجود منابع محدود مدیریت کند.

خلیلی با بیان اینکه دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز نسبت به سایر دانشگاه های تیپ یک وضعیت بهتری از نظر بدهی ها می باشد، گفت: با وجود منابع بسیار محدود و مشکلات زیادی ما توانستیم بخوبی منابع را اولویت بندی و مدیریت کنیم بطوری که طی سه ماه اخیر پرداختی خوبی برای کارکنان داشتیم.

معاون توسعه مدیریت و منابع اظهار داشت: در امور وزرش کارکنان در حوزه بانوان و آقایان امسال مقام های خوبی کسب نمودیم.

وی در پایان با بیان اینکه امیدوار هستم که میتوانیم بخوبی از این مسیر عبور کنیم، بیان کرد: مسائل دانشگاه تابع مسائل کلی کشوری می باشد و با وجود همه مشکلات بنده معتقدم با توان و فعالیت همه جانبه در همه زمینه ها و با برنامه ریزی میتوانیم روند رو به رشدی را طی کنیم.

شایان ذکر است در این جلسه مهندس پورافضل به ارئه گزارش عملکرد خود در زمان تصدی مسولیتش پرداخت و آقای رجبی نیز ابراز امیدواری کرد که بتواند از عهده مسولیت جدید خود در حوزه مدیریت پشتیبانی و امور رفاهی در کنار سایر مسئولین و کارکنان دانشگاه برآید و در پایان سایر کارشناسان نقطه نظرات خود را بیان نمودند.