۱۳۹۸/۱۱/۰۲
بازدید سرپرست معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه از شبكه بهداشت و درمان رامهرمز
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان رامهرمز، چهارشنبه 25 دی ماه 98، دکتر حمیدرضا خلیلی معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز به همراه جمعی از مدیران ستادی و کارشناسان از شبکه بهداشت و درمان شهرستان رامهرمز بازدید کرد .

طی این بازدید معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه ضمن بازدید از ستاد مرکز بهداشت، از بخشهایهای مختلف بیمارستان مادر، پروژه های عمرانى درحال ساخت  اورژانس جدید، پانسیون های جدید و درحال احداث، سردخانه جدید اجساد، مجتمع آموزش عالی سلامت و خوابگاهای دانشجویى نیز بازدید کرد.

وی با اشاره به پیگیری مشکلات بهداشت و درمان شهرستان بر رسیدگی جهت تکمیل، تجهیز و راه اندازی پروژهای عمرانی این شهرستان تاکید کرد