۱۳۹۸/۱۰/۱۸
بازدید سرپرست دانشگاه علوم پزشكی اهواز از بیمارستان امام علی (ع) شهرستان اندیمشك
به گزارش وب دا خوزستان، سه شنبه ۱۷ دی ماه۹۸، دکتر فرهاد ابول نژادیان سرپرست دانشگاه علوم پزشکی اهواز به همراه مشاور اجرایی، معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه، مدیر دفتر فنی دانشگاه از مراکز بهداشتی و درمانی شهرستان اندیمشک بازدید کرد.

دکتر ابول نژادیان و هیئت همراه در کنار دکتر عبدالرحمن روحانی مدیر شبکه بهداشت و درمان اندیمشک ضمن استماع گزارشی از وضعیت بهداشت و درمان شهرستان و مشکلات موجود، از مرکز خدمات جامع سلامت بخش ... و همچنین بخش داخلی بیمارستان امام علی(ع) و محل راه اندازی دستگاه سی تی اسکن بازدید بعمل آورد.

طی این بازدید سرپرست دانشگاه بر ارتقاء ارائه خدمات مطلوب به بیماران با استفاده از توانمندی های موجود در مرکز بهداشتی درمانی اندیمشک تاکید کرد.

دکتر ابول نژادیان تسریع در روند تکمیل پروژه های در حال احداث، همکاری و هماهنگی جهت تجهیز و راه اندازی برخی از  بخشها را در دستور کار قرار داد.

گفتنی است سرپرست دانشگاه علوم پزشکی در حاشیه بازدید از بیمارستان امام علی (ع) شهرستان اندیمشک ضمن عیادت از بیماران در خصوص نحوه دریافت خدمات درمانی در بیمارستان با آنها گفتگو کرد .