۱۳۹۸/۱۰/۱۷
چهارمین جلسه كارگروه مهندسی مشاغل قطب جنوب غرب كشور در دانشگاه برگزار شد
مهندسی مشاغل

به گزارش روابط عمومی معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی اهواز، سه شنبه 17 دی ماه 98 چهارمین جلسه کارگروه مهندسی مشاغل قطب جنوب غرب کشور با حضور امیدعلیزاده مدیر توسعه سازمان و تحول اداری دانشگاه، جمعی از مدیران و کارشناسان توسعه سازمان و تحول اداری و نمایندگان معاونت بهداشتی دانشگاه‌های علوم‌پزشکی لرستان، آبادان، بهبهان، شوشتر و دزفول در سالن جلسات آموزش منابع دانشگاه برگزار شد.

در ابتدای این جلسه علیزاده مدیرتوسعه سازمان وتحول اداری دانشگاه ضمن خوش آمدگویی، مقدمه ای از دستور کار جلسه را بیان کرد.

در ادامه این جلسه لیدا زنگنه رئیس گروه مهندسی مشاغل، برنامه جلسه را تشریح کرد. همچنین شرح وظایف پست های معاونت بهداشتی تهیه شده ارائه شد و توسط سایراعضای جلسه مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

در ادامه بخشنامه ابلاغی از سوی معاونت توسعه وزارت متبوع که در خصوص ساختار و نحوه صدور ابلاغ های انشایی بود مواردی از آن مورد بررسی قرار گرفت.

در پایان مقرر شد که اقدامات انجام شده درخصوص شرح وظایف معاونت بهداشتی و همچنین پیشنهادات درخصوص این بخشنامه به وزارت متبوع منعکس شود.

منبع خبر
روابط عمومی معاونت توسعه مدیریت ومنابع دانشگاه