۱۳۹۸/۱۰/۰۸
نشست هم اندیشی مدیریت منابع انسانی و مدریت توسعه سازمانی و تحول اداری با روسای امور اداری و عمومی واحد های تابع دانشگاه علوم پزشكی .
به گزارش روابط عمومی معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی اهواز یکشنبه 8 دی ماه 98، نشست هم اندیشی مدیریت منابع انسانی با حضور آقای امین اموری مدیر منابع انسانی دانشگاه ،امید شیخی علیزاده مدیر توسعه ی سازمانی و تحول اداری و جمعی از روسای امور اداری و امور عمومی واحد های تابع دانشگاه در سالن آموزش و توانمند سازی کارکنان برگزار گردید.

نشست هم اندیشی مدیریت منابع انسانی و مدریت توسعه سازمانی و تحول اداری با روسای امور اداری و عمومی واحد های تابع دانشگاه علوم پزشکی .
به گزارش روابط عمومی معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی اهواز یکشنبه 8 دی ماه 98، نشست هم اندیشی مدیریت منابع انسانی با حضور آقای  امین اموری مدیر منابع انسانی دانشگاه ،امید شیخی علیزاده مدیر توسعه ی سازمانی و تحول اداری و جمعی از روسای امور اداری و امور عمومی واحد های تابع دانشگاه در سالن آموزش و توانمند سازی کارکنان برگزار گردید.
در این نشست نحوه ی چگونگی اجرای 10 بند(بخشنامه ی ساختاری)بمنظور هماهنگی،وحدت رویه و عدالت در امور ساختار های سازمانی و تشکیلات تفضیلی با رعایت قوانین و مقررات حاکم بر این موضوعات مطرح و هم اندیشی لازم انجام پذیرفت.