۱۳۹۸/۱۰/۰۷
بازدید ریاست دانشگاه به همراه معاون توسعه و مدیریت منابع از پروژه توسعه فضای فیزیكی اورژانس بیمارستان امام خمینی (ره) اهواز
به گزارش روابط عمومی معاونت توسعه و مدیریت منابع دانشگاه، روز پنجشنبه ۵ دی ماه ۱۳۹۸، دکتر فرهاد ابوال نژادیان ریاست دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز به همراه دکتر حمیدرضا خلیلی معاون توسعه و مدیریت منابع دانشگاه و مهندس امیرعباس شیربیگی مدیر منابع فیزیکی و امور عمرانی از پروژه های اجرایی مرکز آموزشی و درمانی امام خمینی (ره) اهواز بازدید کردند.

بازدید ریاست دانشگاه به همراه معاون توسعه و مدیریت منابع از پروژه توسعه فضای فیزیکی اورژانس بیمارستان امام خمینی (ره) اهواز

همچنین پس از بازید نشستی با ریاست بیمارستان و پیمانکار پروژه توسعه فضای فیزیکی اورژانس درخصوص روند تحویل پروژه و زمان تحویل آن از پیمانکار مربوطه برگزار شد.

شایان ذکر است پروژه اورژانس بیمارستان امام خمینی (ره) اهواز با متراژ ۱۳۰۰ مترمربع با پیشرفت ۷۰٪ در حال اقدام می باشد.