۱۳۹۸/۰۹/۳۰
اقدامات انجام شده در منازل سازمانی بیمارستان سینا وكوی استادان در بارندگی های اخیر

اقدامات انجام شده  در منازل سازمانی بیمارستان سینا وکوی استادان در بارندگی های اخیر

به گزارش روابط عمومی معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی اهواز، مدیر امور پشتیبانی و رفاهی دانشگاه در مصاحبه ای  با توجه به بارندگی های اخیر در اهواز و خسارت های وارد شده به منازل سازمانی بیمارستان سینا و کوی استادان دانشگاه اقدامات انجام شده را تشریح کرد.

صادق پور افضل گفت: با دستور دکتر حمیدرضا خلیلی معاون محترم توسعه مدیریت و منابع دانشگاه جهت بررسی و پیگیری فوری مشکلات پیش آمده، تعداد 5 دستگاه تانکر آب و 2 دستگاه پمپ کف کش و لجن کش 3 اینچ جهت جمع آوری و تخلیه آب‎های سطحی و رفع مشکل فاضلاب در این مناطق بکار گرفته شد.

وی همچنین گفت: 2 دستگاه پمپ کف کش در منهول مرکزی کوی استادان نصب شده است و آب‌های سطحی این منطقه نیز به زمین پشت چمن فوتبال دانشگاه هدایت شده است.

مدیر امور پشتیبانی و رفاهی دانشگاه ادامه داد : انتقال بخشی از آب‌های سطحی نیز از طریق دانشکده دندانپزشکی و هدایت به سپتیک مرکزی دانشگاه و در نهایت دفع آن‌ها از طریق دیزل پمپ به فاضلاب اصلی شهر (جاده ساحلی)انجام شده است.

پورافضل در بخشی دیگر به بازدید مسئولین وکارشناسان واحدهای زیرمجموعه مدیریت امور پشتیبانی و رفاهی دانشگاه  از منازل بیمارستان سینا به علت گزارش قطعی آب منازل به دلیل شکستگی پایه‌های برق و خسارت به تأسیسات آب رسانی در اثر بارش‌های اخیر و همچنین ایجاد خسارت و سوختن پمپ آب رسانی منازل سازمانی بیمارستان سینا اشاره کرد و گفت : خسارت هایی نیز به سپتیک دفع آب فاضلاب مشترک منازل و بیمارستان سینا وارد شده است.

وی همچنین بیان کرد : یک عدد پمپ 4 اینچ نیز برای رفع اشکال سیستم آب رسانی به منازل بیمارستان سینا خریداری شده است .

مدیر امور پشتیبانی و رفاهی دانشگاه در پایان گفت: بازدید و بررسی از سپتیک فاضلاب بیمارستان سینا نیز جهت برآورد هزینه و چگونگی رفع مشکلات موجود توسط مسئولین وکارشناسان واحدهای زیرمجموعه مدیریت امور پشتیبانی ورفاهی دانشگاه ،مدیر و مسئول خدمات بیمارستان سینا انجام شده است.

منبع خبر
روابط عمومی معاونت توسعه مدیریت ومنابع دانشگاه