۱۳۹۸/۰۹/۱۰
بازدید رئیس كمیسیون بهداشت ودرمان مجلس شورای اسلامی از بیمارستان امام خمینی(ره)اهواز

بازدید رئیس کمیسیون بهداشت ودرمان مجلس شورای اسلامی از بیمارستان امام خمینی(ره)اهواز

به گزارش روابط عمومی معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی اهواز، شنبه 9 آذرماه 98 ، دکتر علی نوبخت رئیس کمسیون بهداشت ودرمان مجلس شورای اسلامی ،دکتر  همایون یوسفی نماینده مردم اهواز در مجلس شورای اسلامی،دکتر رمضان احدی مشاور رئیس دانشگاه در حوزه سلامت،دکتر حمیدرضا خلیلی معاون توسعه مدیریت ومنابع دانشگاه، دکتر ساسان موگهی رئیس بیمارستان امام خمینی(ره) و جمعی از مسئولین ومدیران از بیمارستان امام خمینی (ره) اهواز بازدید نمودند.

در این بازدید ، رئیس کمیسیون بهداشت ودرمان مجلس بمنظور بررسی و پیگیری پروژه های بهداشتی و درمانی از پروژه های در دست اقدام بخش جدید 35 تختخوابی دیالیز ، مرکز جدید  M.R.I  ، کلینیک،مجموعه کلاس های درس،آمفی تئاتر و اورژانس چشم بیمارستان امام خمینی (ره) اهواز بازدید کرد.

منبع خبر
روابط عمومی معاونت توسعه مدیریت ومنابع دانشگاه