۱۳۹۸/۰۹/۰۴
برگزاری نشست فصلی مدیریت منابع انسانی با روسای اموراداری و عمومی واحدهای تابعه دانشگاه

به گزارش روابط عمومی معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی اهواز، یکشنبه 3 آذر ماه 98 ، نشست فصلی مدیریت منابع انسانی با حضور مهندس امین عموری مدیر منابع انسانی دانشگاه، نوراله نیکخواه معاون مدیرمنابع انسانی و جمعی از روسای امور اداری  و امور عمومی واحدهای تابعه دانشگاه در سالن آموزش مداوم کارکنان برگزار شد.

در این جلسه مدیر منابع انسانی دانشگاه ضمن بررسی مفاد صورتجلسه نشست قبلی بر رعایت مفاد آن تأکید کرد.

عموری همچنین بر اجرای دقیق دستورالعمل ها و بخش نامه های بالادستی با رعایت پاسخگویی به ارباب رجوع،همکاران و مدیران مافوق تأکید کرد.

در این جلسه حاضرین نظرات خود را درخصوص مسائل جاری مطرح کردند و پیشنهاداتی نیز جهت رفع مشکلات موجود ارائه شد.

منبع خبر
روابط عمومی معاونت توسعه مدیریت ومنابع دانشگاه