۱۳۹۸/۰۸/۲۵
بازدید معاون توسعه مدیریت ومنابع دانشگاه از پروژه های عمرانی و تأسیساتی بیمارستان امام خمینی(ره)اهواز

به گزارش روابط عمومی معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی اهواز، شنبه 25 آبان ماه 98 ، دکتر حمیدرضا خلیلی معاون توسعه مدیریت ومنابع دانشگاه بهمراه دکتر ساسان موگهی رئیس بیمارستان امام خمینی(ره) و کرامت جاویدان زاده مدیر داخلی از پروژه های عمرانی و تأسیساتی بیمارستان امام خمینی (ره) بازدید نمودند.

در بخش اول این بازدید ، معاون توسعه مدیریت ومنابع دانشگاه از پروژه ی فاز 2 اورژانس بیمارستان بازدید کرد و گفت: این پروژه  40 تختخوابی و با پیشرفت فیزیکی 65 درصدی می باشد که نحوه ی روند واجرای این پروژه با توجه به اینکه کلیه ی مطالبات پیمانکار مربوطه نیز پرداخت شده است ،مطلوب نمی باشد.

دکتر خلیلی از پروژه جدید راه اندازی M.R.I  بیمارستان بازدید کرد وگفت:  کلیه ی کارهای ساختمانی ،تأسیساتی و تجهیزاتی این پروژه شامل: تابلوهای برق اصلی،اضطراری و تابلو برق ،یو پی اس مورد  نیاز،سیستم خنک کننده ،ایزوگام پشت بام ،محوطه سازی ، کابل کشی و تأمین برق انجام شده است  واتاقک RFCAGE  آن نیز در حال نصب می باشد.

وی افزود : امیدواریم این پروژه ظرف یکماه آینده راه اندازی و شروع بکار کند که در اینصورت پذیرش بیماران سرپایی در این مرکز انجام می شود و همچنین از اعزام بیماران به مراکز درمانی دیگر در سطح شهرستان اهواز نیز جلوگیری خواهد شد.

معاون توسعه مدیریت ومنابع دانشگاه از پروژه ی  بخش جدید دیالیز در بیمارستان نیز بازدید کرد و  گفت: ظرفیت بخش جدید دیالیز 27 تختخوابی می باشد که کیفیت این پروژه مطلوب می باشد و قرار است با تکمیل این ساختمان تا یکماه آینده بخش فعلی دیالیز به این مرکز منتقل شود.

دکتر خلیلی در بخش دوم این بازدید از پروژه های تأسیساتی بیمارستان بازدید کرد و افزود: یک دستگاه چیلر جدید  با ظرفیت  600تن ، یک دیگ بخار جدید باظرفیت 8 تن و استقرار 3 دستگاه ژنراتور جهت تعمیر برق اضطراری  بیمارستان  خریداری،نصب  و در حال استفاده می باشد.

معاون توسعه مدیریت ومنابع دانشگاه در پایان از تلاش های همه ی مسئولین وکارکنان بیمارستان امام خمینی(ره) جهت جابجایی پایه های برق بیمارستان تشکر کرد و بر لزوم اجرای سریعتر سیم کشی پایه های جدید برق  و انتقال ترانس تا ساختمان اورژانس در موعد مقرر تأکید کرد.

دکتر خلیلی گفت: معاونت توسعه مدیریت ومنابع دانشگاه تمام تلاش خود را جهت  حمایت و تأمین مالی و تسریع در جهت پیشبرد پروژه های عمرانی و تأسیساتی بیمارستان انجام می دهد.

منبع خبر
روابط عمومی معاونت توسعه مدیریت ومنابع دانشگاه