۱۳۹۸/۰۸/۲۱
جلسه بررسی مشكلات میز خدمت دانشگاه برگزار شد

جلسه بررسی مشکلات میز خدمت دانشگاه برگزار شد

به گزارش روابط عمومی معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی اهواز، شنبه 18 آبان ماه 98 جلسه بررسی مشکلات میز خدمت دانشگاه با حضور دکتر حمیدرضا خلیلی معاون توسعه مدیریت ومنابع دانشگاه و جمعی از مسئولین دانشگاه در سالن جلسات حوزه ریاست برگزار شد.

معاون توسعه مدیریت ومنابع دانشگاه گفت: هدف از تشکیل این جلسه بررسی مصوبات جلسه قبل و رسیدگی به مشکلات موجود  میز خدمت دانشگاه می باشد.

دکتر حمیدرضا خلیلی میز خدمت را یک مرکز ارتباطی در هر سازمان دانست و گفت : ارائه خدمات به موقع ومناسب  ، سریع وآسان و مطلوب وعادلانه به ارباب رجوع واعضای سازمان در هر لحظه مطابق با قوانین و مقررات را  وظیفه ی ذاتی میز خدمت دانشگاه می باشد .

وی افزود: خدمات رسانی به همه اقشار مختلف مردم و ارتقای رضایت ارباب رجوع  بسیار مهم می باشد و همه مدیران و کارکنان باید در این زمینه تلاش کنند.

گفتنی است در این جلسه مشکلات موجود در حوزه ی میز خدمت کارکنان دانشگاه  مطرح و پیشنهاداتی جهت حل این مشکلات عنوان شد.

منبع خبر
روابط عمومی معاونت توسعه مدیریت ومنابع دانشگاه