۱۳۹۷/۰۶/۲۰
دکتر خلیلی در جلسه با مدیران واحدهای تابعه دانشگاه علوم پزشکی اهواز:
مدیریت بهینه منابع ومصارف باعث افزایش بهره وری و رضایتمندی می شود.

دکتر خلیلی در جلسه با مدیران واحدهای تابعه دانشگاه علوم پزشکی اهواز:

مدیریت بهینه منابع ومصارف باعث  افزایش  بهره وری و رضایتمندی می شود.

به گزارش روابط عمومی معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی اهواز، روز سه شنبه20 شهریورماه97 جلسه بررسی مشکلات حوزه بهداشت ودرمان با حضور دکتر ایرج نظری ریاست دانشگاه،دکترحمیدرضا خلیلی سرپرست معاونت توسعه مدیریت ومنابع و جمعی از معاونین و مدیران واحدهای تابعه دانشگاه در سالن جلسات حوزه ریاست برگزار شد.

سرپرست معاونت توسعه مدیریت ومنابع دانشگاه ضمن تسلیت فرارسیدن ایام سوگواری اباعبدالله الحسین(ع) گفت:  شناسایی مسائل و مشکلات و حل آن ها باعث کاهش هزینه ها می شود.

دکتر خلیلی با اشاره به بازدیدهای محیطی حوزه ی معاونت توسعه مدیریت ومنابع طبق برنامه زمانبندی شده در سال جاری از واحدهای تابعه دانشگاه تأکید کرد در این بازدیدها کلیه ی مسائل ومشکلات در حوزه های مختلف توسط تیم اعزامی بررسی و اقدامات لازم جهت رفع آ نها انجام میشود.

وی ادامه داد علیرغم محدودیت منابع و مشکلات نقدینگی دروضعیت موجود،تمامی پرداخت ها براساس مصوبات کمیته مالی و تصمیمات هیئت رئیسه محترم دانشگاه به واحدهای زیرمجموعه در حداقل زمان پرداخت شده است.

خلیلی با اشاره به اینکه پرداخت های پرسنلی و کارانه سهم پزشکان بصورت متمرکز پرداخت می شود از مدیران واحدهای تابعه دانشگاه خواست نسبت به ارسال بموقع درآمدها اقدام نمایند.

سرپرست معاونت توسعه مدیریت و منابع اضافه نمود:امیدواریم واحدهای تابعه دانشگاه نسبت به جذب بموقع اعتبارات طرح تحول و هتلینگ نیز درجهت تسریع کارهای مربوطه،پیگیری های لازم را انجام دهند.

خلیلی گفت: مدیریت بهینه منابع ومصارف باعث  افزایش  بهره وری و رضایتمندی می شود و امیدواریم بتوانیم با تفکر،همدلی و همکاری همه ی مدیران گام موثری در راستای اقتصاد مقاومتی برداریم.

وی  همچنین درخصوص پرداخت بدهی های دارویی گفت: با همکاری معاونت غذا و دارو ی دانشگاه  و پیگیری های انجام شده توانستیم این بدهی ها را پرداخت وباعث  کاهش چشمگیر بدهی ها در سال جاری گردد.

سرپرست معاونت توسعه مدیریت ومنابع دنشگاه،موضوع منابع انسانی و نگهداشت نیروهای موجود در سازمان را امری ضروری و مهم دانست و افزود:با برنامه ریزی و مدیریت صحیح میتوانیم در راستای  اهداف استراتژیک حرکت نماییم.

خلیلی همچنین گفت:توزیع نیروی انسانی طبق شاخص های مربوطه انجام می شود و تعداد 900نفر ازقبول شدگان آزمون استخدامی اخیر در مرحله ی گزینش می باشند و پس از اتمام مراحل مربوطه شروع بکار خواهند نمود.

وی  در ادامه به برنامه ریزی های انجام شده جهت برگزاری دوره های آموزشی مدیران واحدهای تابعه باهدف توانمندسازی مدیران و افزایش بهره وری و کارایی اشاره کرد وگفت: این دوره ها توسط مدیریت منابع انسانی دانشگاه  و از نیمه ی دوم مهرماه سال جاری آغاز می شود وانتظار می رود همه ی مدیران در این دوره ها حضوری فعال داشته باشند.

خلیلی در پایان از همکاری همه ی مدیران،مسئولین وکارکنان در پیشرفت پروژه های عمرانی تشکر کرد .

منبع خبر
روابط عمومی معاونت توسعه مدیریت ومنابع دانشگاه