۱۳۹۷/۰۶/۲۰
دکتر خلیلی در چهارمین جلسه شورای مدیران حوزه معاونت توسعه مدیریت ومنابع دانشگاه:
نظارت وكنترل داخلی باعث افزایش كیفیت و كاهش هزینه می شود.

دکتر خلیلی در چهارمین جلسه شورای مدیران حوزه معاونت توسعه مدیریت ومنابع  دانشگاه:

نظارت وکنترل داخلی باعث  افزایش کیفیت و کاهش هزینه  می شود.

به گزارش روابط عمومی معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی اهواز، روز سه شنبه 20 شهریورماه 97 ،چهارمین جلسه ی شورای مدیران معاونت توسعه مدیریت ومنابع در سال جاری باحضور دکتر حمیدرضاخلیلی سرپرست معاونت توسعه مدیریت ومنابع ، مدیران و مسئولین در دفتر مدیریت  امور پشتیبانی و رفاهی برگزارشد.

سرپرست معاونت توسعه مدیریت ومنابع دانشگاه ضمن تسلیت بمناسبت فرارسیدن ایام سوگواری ماه محرم از همکاری و زحمات همه ی مدیران ومسئولین این حوزه در راه اندازی پروژه های عمرانی در هفته ی دولت تشکر کرد.

دکتر خلیلی با تأکید بر محدودیت منابع گفت: همکاری همه ی مدیران ومسئولین در همه ی زمینه ها در جهت پیشبرد اهداف دانشگاه ضروری می باشد.

وی همچنین ادامه داد فرآیند نظارت وکنترل داخلی  و مدیریت بهینه منابع ومصارف در راستای اقتصاد مقاومتی  باعث افزایش کیفیت و کاهش هزینه ها می شود.

سرپرست معاونت توسعه مدیریت ومنابع تصریح نمود در راستای اصلاح الگوی مصرف نیز در حوزه ی خرید دارو برنامه ریزی هایی انجام شده است که تا پایان سال جاری کاهش هزینه در این مورد چشمگیر می باشد.

خلیلی در پایان اظهار امیدواری کرد با تفکر،همدلی و همکاری در همه ی سطوح سازمانی بتوانیم نسبت به کاهش هزینه ها و پیشبرد اهداف دانشگاه  اقدام نماییم.

گفتنی است  دستور کارجلسه مورد بحث و تصمیم گیری قرارگرفت و  6 مصوبه نیز به تصویب رسید.