رو عنوان : دکتر خلیلی در دومین نمایشگاه تخصصی کارآفرینی و اشتغال در هفته دولت:
عنوان : ۴۹طرح كارافرینی واشتغال در حوزه سلامت در استان خوزستان به تصویب رسید
 ۱۳۹۸/۰۶/۰۶

دکتر خلیلی در دومین نمایشگاه تخصصی کارآفرینی و اشتغال در هفته دولت:
 ۴۹طرح  کارافرینی واشتغال  در حوزه سلامت  در استان خوزستان به تصویب رسید

به گزارش روابط عمومی معاونت توسعه مدیریت ومنابع دانشگاه،روز چهارشنبه ۶شهریورماه۹۸ دکترحمیدرضاخلیلی معاون توسعه مدیریت ومنابع ودبیر کارآفرینی واشتغال دانشگاه بهمراه
 کیامرث حاجی زاده سرپرست معاونت توسعه مدیریت و منابع انسانی استانداری ،سیدنورالله حسن‎زاده، سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری خوزستان و جمعی از مسئولین استانی در افتتاحیه دومین نمایشگاه تخصصی کارآفرینی واشتغال که بمناسبت هفته دولت در محل نمایشگاه بین المللی اهواز برگزارشد،حضور یافت.

معاون توسعه مدیریت ومنابع دانشگاه گفت:امسال دانشگاه علوم پزشکی  جندی شاپور اهواز با حضور فعال دراین  نمایشگاه  بامحوریت کارآفرینی واشتغال فعالیت می نماید.
دکتر خلیلی در حاشیه برگزاری نمایشگاه گفت تاکنون 49 طرح اشتغال زایی در حوزه سلامت از زمان تصویب سند توسعه کارآفرینی و اشتغال در استان خوزستان به تصویب رسیده است.

وی افزود: از  مجموع این 49 طرح، 3 طرح ملی بوده که مبلغ آنها بیش از 10 میلیارد ریال می باشد و 46 طرح دیگر نیز استانی بوده است.

دکترخلیلی ادامه داد:۸طرح از مجموع طرح های استانی در مجموع تسهیلاتی به مبلغ 14میلیارد  و459میلیون تومان دریافت کرده اند
و 6 طرح در حال تشکیل پرونده نیز  به بانک های استان ارجاع داده شده که کل مبلغ تسهلات پیش بینی شده 125 میلیارد و 50 میلیون تومان  می باشد

معاون توسعه مدیریت ومنابع دانشگاه ودبیر. کارآفرینی واشتغال دانشگاه تصریح کرد: همچنین ۳۵
طرح در سامانه کارا در انتظار تایید کارگروه فنی اداره کار و رفاه اجتماعی  استان به مبلغ 98 میلیارد تومان می باشد.

دکترخلیلی بیان کرد: 2 مرکز توسعه و تجهیز درمانگاه در منطقه روستایی عین 2 اهواز و تاسیس یک داروخانه در روستای گمبوئه از طرح هایی هستندکه درمناطق روستایی می باشند
و بقیه طرح ها نیز در مناطق شهری قرار دارند.
وی گفت:در صورت بهره برداری از این طرح ها 2384 شغل مستقیم و غیر مستقیم ایجاد خواهد شد
.معاون توسعه مدیریت ومنابع دانشگاه اضافه کرد
از سال 92 تا97 در قالب سه ردیف استخدامی رسمی قراردادی و متعهد به خدمت 353 نفرهیئت علمی جذب دانشگاه علوم پزشکی شده اند.
وی همچنین گفت
از سال 92 تا پایان97-
تعداد. 8438
 نفر در حوزه سلامت در کل استان جذب دانشگاه علوم پزشکی شده اند.
دکترخلیلی همچنین گفت:
تعداد نیروهای بکارگیری شده در برونسپاری بخش های زیر مجموعه دانشگاه از سال 92تا کنون 8463 نفردر قالب استخدام نیروی شرکتی جذب واحد های زیر مجموعه دانشگاه بوده است.
.وی ادامه داد:
تعداد اشتغالزایی در طرح های به بهره برداری رسیده در کمیسیون ماده 20 اعم از درمانگاه عمومی ، فیزیوتراپی مرکز مشاوره ،  رادیولوژی و داروخانه ...
طی مدت 5 سال 1574نفر می باشد
معاون توسعه مدیریت ومنابع و دبیرکارافرینی واشتغال دانشگاه دربخش دیگری به شرکت های دانش بنیان درخوزه سلامت اشاره کردوگفت:
از سال 93 تا کنون 39 شرکت دانش
بنیان در حوزه سلامت به بهره برداری رسیده که 18قلم دارو به مرحله ثبت نهایی و 4 مورد فرآورده بیولوژیک در حوزه پزشکی، کشاورزی و صنعت به مرحله تولید رسیده است.
دکترخلیلی درپایان  افزود:
از سال 92 تا کنون نیز دانشگاه علوم پزشکی در حوزه مدیریت عمرانی 60 طرح را در قالب بهداشتی ، درمانی ، خرید کارفرمایی ، مشاور و خوابگاه افتتاح و در مجموع برای 8463 نفر اشتغال موقت ایجاد شده است.