عنوان : معاون توسعه مدیریت ومنابع دانشگاه در پیامی روز داروساز را تبریك گفت
 ۱۳۹۸/۰۶/۰۴

معاون توسعه مدیریت ومنابع دانشگاه در پیامی روز داروساز را تبریک گفت

به گزارش روابط عمومی معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه، دکتر حمیدرضا خلیلی معاون توسعه مدیریت ومنابع دانشگاه طی پیامی روز داروساز را تبریک گفت.

متن پیام به شرح ذیل می باشد:

به پاس زحمات فراوان زکریای رازی شیمی دان بزرگ ایرانی در داروسازی روز پنجم شهریورماه ، روز داروسازی نام‌گذاری شده است. زکریا رازی بزرگ مردی است که اعتبار نامش در تاریخ بشری همواره یاد آور نگرش اصیل همه دانشمندان ایرانی  به مقوله تحقیق بوده و هست.

پنجم شهریور، فرصت مناسبی برای یاد‌آوری و تجلیل از نقش مهم و تعیین‌کننده جامعه داروسازان در چرخه نظام تأمین سلامت و بهداشت و درمان کشور است.

اینجانب ضمن تبریک روز داروساز به جامعه بزرگ داروسازان و بویژه همکاران عزیز در دانشگاه، سلامتی و موفقیت همگان را در راستای تحقق آرمان های انقلاب اسلامی و ادامه راه شهیدان،از درگاه خداوند متعال مسئلت می نمایم..