عنوان : معاون توسعه مدیریت ومنابع دانشگاه در پیامی فرارسیدن روز كارمند را تبریك گفت
 ۱۳۹۸/۰۶/۰۳

معاون توسعه مدیریت ومنابع دانشگاه در پیامی فرارسیدن روز کارمند را تبریک گفت

به گزارش روابط عمومی معاونت توسعه مدیریت ومنابع دکتر حمیدرضا خلیلی معاون توسعه مدیریت ومنابع دانشگاه در پیامی فرارسیدن روز کارمند را تبریک گفت.

متن این پیام به شرح ذیل است:

پیامبراکرم صلی الله علیه وآله

خداوند دوست دارد که هرگاه یکی از شما کاری انجام می‏دهد آن را استوار و درست به سامان رساند

روز کارمند، تجلیل از انسان‌ های شایسته ‌ای است که هدف‌ شان خدمت به مردم و کسب رضای پروردگار است. آنان که همه همت و تلاششان، گشایش گره‌ های زندگی انسان‌ ها، رفع مشکلات و ایجاد آرامش در جامعه است. از آن‌ جا که کارگزاران و کارمندان هر کشور نقشی اساسی در شکوفایی و پیشرفت آن کشور دارند، از این رو، شایسته است آنان هم‌ گام با توسعه‌ روزافزون علمیِ جهان، به بالندگی و رشد علمی برسند. همان ‌گونه که امام علی (ع) می‌فرماید: "کارها با آگاهی پیش می‌رود" و "عمل پاکیزه، هرگز بدون دانش صحیح به دست نمی‌آید".

اینجانب ضمن تبريك هفته دولت ، فرصت را غنیمت شمرده ،روز چهارم شهریور ماه که به پاس تجلیل از زحمات کارمندان عزیز به نام روز کارمند نام گذاری شده را به تمامی کارکنان پرتلاش دانشگاه در تمامی عرصه های مختلف  تبریک عرض نموده و از زحمات صادقانه آنها تشکر و قدر دانی می نمایم و اميدوارم با كمك و همكاري همه كاركنان در بهبود كيفيت كليه ی فعاليتها و جلب رضاي باري‌تعالي و مردم عزیز موفق‌تر از گذشته حركت نمائيم.