عنوان : معاون توسعه مدیریت ومنابع دانشگاه در پیامی سالروز شهادت شهیدان رجایی و باهنر و فرارسیدن هفته دولت را تبریك گفت
 ۱۳۹۸/۰۶/۰۳

معاون توسعه مدیریت ومنابع دانشگاه در پیامی سالروز شهادت شهیدان رجایی و باهنر و فرارسیدن هفته دولت را تبریک گفت

به گزارش روابط عمومی معاونت توسعه مدیریت ومنابع دکتر حمیدرضا خلیلی معاون توسعه مدیریت ومنابع دانشگاه در پیامی فرارسیدن هفته دولت را تبریک گفت.

متن این پیام به شرح ذیل است:

هفته اول شهریور ماه، که با نام و یاد شهیدان والا مقام رجایی و باهنر مزین و هفته دولت نامگذاری شده فرصتی برای سرمشق قرار دادن راه،روش ومنش این عزیزان در زمینه خدمت رسانی بی منت وخالصانه به مردم است.

تاریخ ایران اسلامی همواره شاهد ایثارگری ها و از خودگذشتگی های دلیرمردانی بوده که غیر از خدا هیچ نمی دیده و تمام هدفشان خدمت به خلق و اعتلای انقلاب اسلامی بوده است.

بی تردید در سالی که از سوی رهبر فرزانه انقلاب اسلامی سال "رونق تولید"نامگذاری شده است،تمام مسئولان ومدیران باید با تأسی از ویژگی های والای اخلاقی و رفتاری شهدای دولت ومنش آنان ،در راستای سربلندی و عزت ایران اسلامی و جامه عمل پوشاندن به منویات مقام معظم رهبری (مدظله العالی)با محوریت شعار امسال ،گام بردارند.

اینجانب ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای والامقام دولت بویژه شهیدان رجایی وباهنر ،هفته دولت را به تمامی همکاران تبریک عرض نموده وموفقیت همگان را در راستای تحقق آرمان های انقلاب اسلامی و ادامه راه شهیدان،از درگاه خداوند متعال مسئلت می نمایم.