عنوان : حضور دكتر خلیلی معاون توسعه مدیریت ومنابع دانشگاه در نشست خبری با اصحاب رسانه
 ۱۳۹۸/۰۵/۲۷

حضور دکتر خلیلی معاون توسعه مدیریت ومنابع دانشگاه در نشست خبری با اصحاب رسانه

به گزارش روابط عمومی معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه، یکشنبه 27 مرداد ماه98  نشست خبری با اصحاب رسانه با حضور دکتر ایرج نظری رئیس دانشگاه علوم پزشکی،دکتر حمیدرضا خلیلی معاون توسعه مدیریت ومنابع وسایر معاونین در سالن جلسات دانشکده پرستایی ومامایی برگزار شد.

معاون توسعه مدیریت ومنابع دانشگاه به سوالات اصحاب رسانه درخصوص مسائل مختلف در حوزه ی مدیریت توسعه ومنابع پاسخ داد.

دکتر خلیلی با اشاره به نظام سطح بندی خدمات بهداشتی درمانی در سال 77 گفت:مشکلات زیادی در بخش بهداشت ودرمان وجود دارد که تلاش همه ی مسئولین دانشگاه برای خدمات رسانی بیشتر وباکیفیت به مردم شریف استان خوزستان می باشد.

وی به پروژه های بیمارستان های در حال احداث در شهرستان های مختلف اشاره کرد و افزود:قوانین ومقررات زیادی در حوزه ی بهداشت ودرمان ودرتمام زمینه ها در کشور وجود دارد و سطح توقعات نیز باید بر اساس نظام سطح بندی و مورد قبول دولت،مجلس و سازمان برنامه و بودجه کشور باشد.

معاون توسعه مدیریت ومنابع دانشگاه همچنین در بخش دیگری به پرداخت حقوق کارکنان دانشگاه ومشکلات درآمدی  اشاره کرد وتصریح کرد: از سال 74 به بعد،تمامی هزینه ها  به غیر از حقوق کارکنان رسمی و پیمانی دانشگاه بصورت خودگردان می باشد.

خلیلی ادامه داد: در  نظام درآمدی ،رشد تعرفه بصورت دولتی است وهمچنین بیشتر مراجعین به بیمارستان های تابعه دانشگاه ،مراجعین بیمه ای هستند و دریافت  مطالبات از تأمین اجتماعی و سایر بیمه ها نیز با تأخیر انجام می شود.

در این نشست دکتر خلیلی به تمامی سوالات اصحاب رسانه پاسخ داد.