عنوان : جلسه بررسی روند اجرای پروژه های بهداشتی ودرمانی اندیمشك باحضور معاون درمان وزارت بهداشت بهمراه معاون توسعه مدیریت ومنابع دانشگاه
 ۱۳۹۸/۰۵/۲۰

جلسه بررسی روند اجرای پروژه های بهداشتی ودرمانی اندیمشک باحضور معاون درمان وزارت بهداشت بهمراه معاون توسعه مدیریت ومنابع دانشگاه

به گزارش روابط عمومی معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه، روز شنبه19 مردادماه98

جلسه بررسی روند اجرای پروژه های بهداشتی و عمرانی باحضور دکتر قاسم جان بابایی معاون درمان وزارت بهداشت بهمراه دکتر ایرج نظری رئیس دانشگاه علوم پزشکی اهواز،دکتر حمیدرضا خلیلی معان توسعه مدیریت ومنابع دانشگاه،مهندس امیرعباس شیربیگی مدیر عمرانی دانشگاه،دکتر فریدون حسنوند نماینده مردم اندیمشک و ريیس کمیسیون انرژی مجلس،امام جمعه،فرماندار وجمعی از مدیران ومسئولین شهرستان اندیمشک برگزار شد.

در این جلسه درخصوص تسریع در روند اجرای پروژه های بهداشتی ودرمانی شهرستان اندیمشک بحث و تبادل نظر شد و معاون درمان  وزارت بهداشت نیز قول مساعد جهت رفع چالش های حوزه بهداشت ودرمان و افزایش تجهیزات وامکانات بهداشتی و درمانی در اندیمشک داد.