رو عنوان : سرپرست معاونت توسعه مدیریت ومنابع دانشگاه در جلسه روسای امورمالی واحدهای تابعه:
عنوان : كم كردن توسعه ی نامتوازن در همه ی زمینه ها باعث كاهش هزینه ها می شود.
 ۱۳۹۷/۱۱/۱۷

سرپرست معاونت توسعه مدیریت ومنابع دانشگاه در جلسه روسای امورمالی واحدهای تابعه:

کم کردن توسعه ی نامتوازن در همه ی زمینه ها باعث کاهش هزینه ها می شود.

سرپرست معاونت توسعه مدیریت ومنابع دانشگاه گفت:کاهش توسعه ی نامتوازن در همه ی زمینه ها باعث کاهش هزینه ها می شود.

به گزارش روابط عمومی معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه،روز چهارشنبه 17 بهمن ماه97  دکترحمیدرضا خلیلی در جلسه ی روسای امورمالی واحدهای تابعه دانشگاه که باحضور جمعی از مدیران ومسئولین  ستادی حوزه ی معاونت توسعه مدیریت ومنابع وروسای امورمالی واحدهای تابعه در سالن جلسات دانشکده پزشکی برگزار شد گفت:منابع مالی  موجود بسیار محدود می باشد وحوزه ی معاونت توسعه مدیریت ومنابع فعالیت های گسترده ای با بارمالی زیاد دارد که برخی از این ها مربوط به سنوات گذشته می باشد.

سرپرست معاونت توسعه مدیریت ومنابع دانشگاه ادامه داد کم کردن توسعه ی نامتوازن در همه ی زمینه ها خصوصا منابع انسانی وفیزیکی باعث کاهش هزینه ها می شود.

خلیلی با اشاره به بازدیدهای میدانی وتیم های ارزیاب حوزه ی معاونت توسعه مدیریت ومنابع از واحدهای تابعه در سال97گفت: مشکلات زیادی در همه ی حوزه ها وجود دارد و باید کارشناسان واحدها در زمینه ی مالی تحلیل هزینه و درآمد را انجام دهند و علوه برتحلیل واقعی، برنامه ریزی های لازم برای آینده نیز انجام شود.

وی ادامه داد برخی از شبکه های بهداشت ودرمان و بیمارستان های تابعه دانشگاه کارهای خوبی درخصوص کاهش هزینه ها خصوصا هزینه های دارویی انجام داده اند و امیدواریم با کنترل ونظارت بیشتر، بقیه ی واحدها هم بتوانند با برنامه ریزی ومدیریت صحیح  از هدررفت منابع جلوگیری کنند.

سرپرست معاونت توسعه مدیریت ومنابع دانشگاه نیز به رسوب مالی بعضی از واحدها اشاره کرد وگفت:انتظار می رود روسای امورمالی واحدها اطلاعات بیشتری از منابع موجود داشته باشند وبتوانند با برنامه ریزی صحیح وکنترل بموقع ،از ایجاد مشکلات احتمالی جلوگیری کنند.

خلیلی بیان کرد:رعایت نظام خودکنترلی ،اصل پاسخگویی در همه ی سطوح و کار تیمی ومنسجم باعث می شود فعالیت ها سریع تر انجام شود واگر همه ی واحدها به سمت مدیریت علمی حرکت کنند مشکلات نیز تاحدودی  برطرف می شود.

وی به اجرای بموقع مصوبات کمیته ی مالی دانشگاه در واحدهای تابعه تأکید کرد وگفت انتظار می رود پرداخت بموقع وانضباط در پرداخت ها،اطلاع کافی درباره ی  منابع موجود وعدم رسوب مالی ،نظارت بر موجودی انبارها،کنترل صدور گواهی های لازم،رعایت سقف پرداخت ها براساس تفاهم نامه ها،کنترل هزینه ی حامل های انرژی ،تعادل هزینه ودرآمد ودرنهایت کاهش هزینه ها توسط روسای امور مالی انجام شود.

سرپرست معاونت توسعه مدیریت ومنابع دانشگاه گفت:دربعضی از واحدها عدم همخوانی برنامه HIs با تعهدی به چشم می خورد که امیدواریم تمام ثبت ها بموقع انجام شود و مشکلات موجود برطرف شود.

خلیلی در پایان نیز از پرداخت پاداش بازنشستگان سال95 دانشگاه  تا هفته ی آینده خبر داد واز زحمات همه ی کسانی که در این زمینه تلاش کردند،قدردانی کرد.

محمد صادق سلحشور مدیرامور مالی دانشگاه نیز ضمن خوشامدگویی به حاضرین ،به عزل ونصب مدیران امور  مالی بعضی از واحدهای تابعه اشاره کرد وگفت:انتطار می رود روسای امورمالی در تغییر وتحول همکاری لازم را داشته باشند.

وی همچنین افزود:از همه ی روسای مالی انتظار می رود نظارت وبازدید مرتب ومستمر  از روند انجام کارهای مربوطه داشته باشند.

مدیر امور مالی دانشگاه به وجود برخی از مشکلات موجود درخصوص صورتحساب بیماران در بیمارستان ها اشاره کرد وافزود:همکاران مربوطه باید با دقت وکنترل بیشتری این کار را انجام دهند.

سلحشور گفت باتوجه به پیگیری های انجام شده در خصوص دریافت پاداش بازنشستگی کارکنان ،این پول به حساب دانشگاه واریز شده است و همه ی واحدها موظف هستند از امروز تا روز شنبه 20بهمن97 اسناد مربوطه را به مدیریت امور مالی دانشگاه ارسال کنند تا همکاران در روزهای تعطیل نیز نسبت به رسیدگی اسناد ارسالی اقدام کنند وامیدواریم تا هفته ی آینده پاداش بازنشستگان سال 95 دانشگاه پرداخت شود.

در این جلسه نیز توضیحات لازم درخصوص مباحث مربوطه توسط مدیران وکارشناسان ستادی نیز ارائه شد.