رو عنوان : در دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز برگزار شد:
عنوان : چهارمین نشست هم اندیشی ستادی در پیشبرد برنامه عملیاتی كارآفرینی و اشتغال
 ۱۳۹۷/۱۱/۱۶

در دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز  برگزار شد:

چهارمین  نشست هم اندیشی ستادی در پیشبرد برنامه عملیاتی کارآفرینی و اشتغال

چهارمین  نشست هم اندیشی ستادی در پیشبرد برنامه عملیاتی کارآفرینی و اشتغال درسال97 در  دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه، روز سه شنبه

16بهمن ماه 97سومین نشست هم اندیشی ستادی در پیشبرد برنامه عملیاتی کارآفرینی و اشتغال دانشگاه باحضور دکتر هومن کیفرخی دبیرشورای کلان منطقه چهارم آمایشی ،لیلا رشیدی مسئول واحد کارآفرینی واشتغال دانشگاه وجمعی از نمایندگان معاونت های دانشگاه در سالن جلسات حوزه ریاست دانشگاه برگزار شد.

در این جلسه بر جمع آوری آمار و اشتغالزایی معاونت های مختلف ازسال93،تسریع در صدور ابلاغ اعضای کارگروه معاونت های زیرمجموعه و ارائه ی گزارش انجام اقدامات وفعالیت های کارگروه هی کارآفرینی بصورت هفتگی تأکید وگزارش اقدامات انجام شده ی  معاونت اجتماعی در ستاد کارآفرینی واشتغال تشریح شد.