عنوان : جلسه تصمیم گیری در خصوص نرم افزارهای آموزش كاركنان، ارزشیابی عملكرد كاركنان، تردد و حضور و غیاب دردانشگاه برگزار شد
 ۱۳۹۷/۱۱/۱۶

جلسه ی تصمیم گیری درخصوص نرم افزارهای آموزش کارکنان ،ارزشیابی عملکرد کارکنان،تردد وحضور غیاب در دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه، این جلسه در روز سه شنبه

16 بهمن ماه 97 و با حضور دکتر حمیدرضاخلیلی سرپرست معاونت توسعه مدیریت ومنابع دانشگاه ،امین عموری مدیرمنابع انسانی،معاونین مدیرمنابع انسانی ،مهندس امیر روانفر مسئول انفورماتیک دانشگاه و روسای ادارات تابعه مدیریت منابع انسانی در دفتر مدیریت منابع انسانی برگزار شد.

این جلسه باهدف بیان مشکلات موجود وارائه ی پیشنهادات جهت مرتفع کردن آن ها برگزار و تصمیمات لازم اتخاذ شد.