عنوان : جلسه آموزشی مباحث قانون ارتقاء بهره وری كاركنان بالینی نظام سلامت در دانشگاه علوم پزشكی جندی شاپوراهوازبرگزار شد
 ۱۳۹۷/۱۱/۱۴

جلسه آموزشی مباحث قانون ارتقاء بهره وری کارکنان بالینی نظام سلامت در دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپوراهوازبرگزار شد

جلسه ی آموزشی مباحث قانون ارتقاء بهره وری کارکنان بالینی نظام سلامت در دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپوراهوازبرگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه، روز یکشنبه

14 بهمن ماه 97  جلسه  ی آموزشی مباحث قانون ارتقاء بهره وری کارکنان بالینی نظام سلامت باحضور دکترحمیدرضاخلیلی سرپرست معاونت توسعه مدیریت ومنابع دانشگاه،امین عموری مدیرمنابع انسانی،معاونین مدیرمنابع انسانی وجمعی از مسئولین واحدهای اداری و مترون های واحدهای تابعه دانشگاه در سالن آموزش کارکنان برگزار شد.

سرپرست معاونت توسعه مدیریت ومنابع دانشگاه با تبریک فرارسیدن دهه ی  مبارک فجروچهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی گفت: بازدید های میدانی منظمی در سال جاری  توسط تیم های ارزیاب و کارشناسان حوزه ی معاونت توسعه مدیریت ومنابع دانشگاه از واحدهای تابعه انجام شده است.

دکتر خلیلی بیان کرد یکی از مشکلات اساسی در واحدها کمبود نیروی انسانی می باشد که انتظار می رود با توزیع وبکارگیری  مناسب نیروی انسانی قسمتی از این مشکلات حل شود.

وی افزود:بیمارستان امام خمینی (ره)وگلستان اهواز از بزرگترین واحدهای زیرمجموعه هستند که بیشترین حجم نیروی انسانی وپرداخت های مالی را دارند.

سرپرست معاونت توسعه مدیریت ومنابع دانشگاه در ادامه به مشکلات ناشی از بکارگیری نیروهای جایگزین،آوای سلامت وot اشاره کرد و از مسئولین خواست در بکارگیری نیروها دقت بیشتری داشته باشند.

خلیلی درخصوص هدیه ی پرستاران نمونه ی سال 97 گفت:علیرغم وجود مشکلات مالی و تأمین اعتبار آن ولی هنوز برخی از واحدها نسبت به پرداخت هدیه ی پرستاران نمونه سال اقدام نکرده اند وانتظار می رود هرچه سریعتر پرداخت انجام شود.

وی بیان کرد: در بعضی از واحدها رسوب مالی وجود دارد و تعادل هزینه و درآمد وجود ندارد ومدیران ومسئولین مربوطه باید به صورت مستمر رصد کنند تا از مشکلات احتمالی جلوگیری شود.

سرپرست معاونت توسعه مدیریت ومنابع دانشگاه به پرداخت های پرسنلی مبتنی بر عملکرد اشاره کرد وگفت : همه ی مسئولین باید طبق دستگاه های ورودوخروج کارکنان گواهی های لازم راصادر کنند.

خلیلی درخصوص فوق العاده های مختلف برای پرداخت به کارکنان گفت :همی تلاش ما این است که پرداخت های پرسنلی بموقع پرداخت شود و امیدواریم  همه ی مدیران ومسئولین در هر سطحی که هستند پاسخگویی لازم را به کارکنان داشته باشند.