رو عنوان : بمناسبت چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی در دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز برگزار شد:
عنوان : همایش پیاده روی ویژه ی اعضای هیئت علمی،كاركنان و دانشجویان
 ۱۳۹۷/۱۱/۱۴

همایش پیاده روی ویژه  ی  اعضای هیئت علمی،کارکنان و دانشجویان

بمناسبت چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی همایش پیاده روی ویژه ی  اعضای هیئت علمی،کارکنان و دانشجویان در دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه، روز یکشنبه

14 بهمن ماه 97 همایش پیاده روی با حضور جمعی از مدیران،مسئولین،اعضای هیئت علمی ، کارکنان و دانشجویان   از مسیر یادمان شهدای گمنام دانشگاه شروع شد .

سرپرست مدیریت امور پشتیبانی و رفاهی دانشگاه ضمن تبریک فرارسیدن دهه ی مبارک فجر وچهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی و برنامه ریزی های انجام شده گفت:این مراسمات با هدف ارزش نهادن و میثاق مجدد با امام شهدا ، شهدای 8سال جنگ تحمیلی ،تقویت وحدت و همبستگی وایجاد شور ونشاط  می باشد.

صادق پورافضل بیان کرد برنامه های متنوعی برای دهه ی مبارک فجر97 انجام شده است و امیدواریم همه ی دانشگاهیان بتوانند در این مراسمات شرکت کنند.

پورافضل همچنین از همه ی دانشگاهیان شرکت کننده در این همایش تشکر کرد وافزود:امیدواریم همه ی ما بتوانیم در راهپیمایی باشکوه 22بهمن97 شرکت و با آرمان های انقلاب اسلامی  تجدید میثاق شود.

در این همایش جوایز ارزشمندی به قید قرعه به افراد شرکت کننده داده شد.