رو عنوان : در دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز برگزار شد:
عنوان : سومین نشست هم اندیشی ستادی در پیشبرد برنامه عملیاتی كارآفرینی و اشتغال
 ۱۳۹۷/۱۱/۱۰

در دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز  برگزار شد:

سومین  نشست هم اندیشی ستادی در پیشبرد برنامه عملیاتی کارآفرینی و اشتغال

سومین  نشست هم اندیشی ستادی در پیشبرد برنامه عملیاتی کارآفرینی و اشتغال در دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه، روز سه شنبه

9بهمن ماه 97سومین نشست هم اندیشی ستادی در پیشبرد برنامه عملیاتی کارآفرینی و اشتغال دانشگاه باحضور دکتر هومن کیفرخی دبیرشورای کلان منطقه چهارم آمایشی ،لیلا رشیدی مسئول واحد کارآفرینی واشتغال دانشگاه وجمعی از نمایندگان معاونت های دانشگاه در سالن جلسات حوزه ریاست دانشگاه برگزار شد.

این نشست با هدف مشخص کردن کارگروه های زیرمجموعه و اعضای آنان و همچنین تکمیل وبه روز کردن داده های بانک اطلاعاتی سالیانه ی کارآفرینی و اشتغال دانشگاه درخصوص مشاغل ایجاد شده در خوزستان انجام شد.

در این جلسه مصوب شد نماینده های معاونت های تابعه ی دانشگاه، اطلاعات مربوطه خود را تا اواسط بهمن ماه 97 به ستاد اشتغال وکارآفرینی مستقر در دانشگاه تحویل دهند.