عنوان : مسابقات ورزشی كاركنان دولت به میزبانی دانشگاه علوم پزشكی جندی شاپور اهواز برگزار شد
 ۱۳۹۷/۱۰/۱۷

مسابقات ورزشی کارکنان دولت به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز برگزار شد

مسابقات ورزشی کارکنان دولت در سال97 به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه، روز دوشنبه17 دی ماه 97 مسابقات ورزشی والیبال کارکنان دولت در بخش بانوان به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور در سالن شهید زکوی برگزار شد.

در این مسابقات 4 تیم از استانداری،آموزش و پرورش،مناطق نفت خیز جنوب ودانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور حضور دارند.

افتتاحیه ی مسابقات ورزشی کارکنان دولت نیز در رشته های مختلف ورزشی باحضور کارکنان دستگاه های اجرایی در  روز دوشنبه 17 دی ماه در سالن ورزشی شهدای کارگر اهواز برگزار شد.

.