رو عنوان : سرپرست مدیریت امور پشتیبانی و رفاهی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز :
عنوان : 265 اصله نهال متنوع در دانشگاه كاشته شد
 ۱۳۹۷/۱۰/۱۲

سرپرست مدیریت امور پشتیبانی و رفاهی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز :

265  اصله نهال متنوع در دانشگاه کاشته شد

سرپرست مدیریت امورپشتیبانی ورفاهی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز گفت: 265 اصله نهال متنوع در دانشگاه کاشته شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت توسعه مدیریت ومنابع در روز سه شنبه 11 دی ماه 97 درحاشیه ی مراسم نهال کاری در دانشگاه صادق پور افضل  گفت: کاشت این نهال ها به تعداد 265 اصله نهال متنوع و باهدف بزرگداشت روز نهم دی ماه باحضور جمعی از مسئولین دانشگاهی وشهرستانی انجام شده است.

سرپرست مدیریت امورپشتیبانی و رفاهی دانشگاه ادامه داد: با همکاری  اداره نظارت بر  امور عمومی و بازرگانی این مدیریت، این نهال ها در فضاهای مختلف پردیس دانشگاه شامل فضای سبز دانشکده داروسازی،دانشکده پیراپزشکی،دانشکده دندانپزشکی،معاونت پژوهشی،روبروی بانک رفاه،مهدکودک و فضای ورودی آزادی دانشگاه انجام شده است.

پورافضل ضمن اشاره به لزوم حفظ و گسترش فضای سبز درجهت ارتقای کیفیت محیط زیست وتقویت روحیه ی نشاط کارکنان افزود:عملیات کاشت نهال،چمن،درختچه،هرس و فرم دهی،نگهداری،سم پاشی و وجین علف های نامناسب بصورت مستمر ومطلوب در دانشگاه انجام می شود.

در این مراسم چندین نهال متنوع نیز بصورت نمادین به دست مسئولین کاشته شد.