عنوان : پایش سرپرست معاونت توسعه مدیریت ومنابع دانشگاه از شبكه بهداشت ودرمان باغملك
 ۱۳۹۷/۰۹/۲۸

پایش سرپرست معاونت توسعه مدیریت ومنابع دانشگاه از شبکه بهداشت ودرمان باغملک

به گزارش روابط عمومی معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه، روز چهارشنبه ۲۸ آذرماه 97 دکتر حمیدرضا خلیلی سرپرست معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه بهمراه جمعی از مدیران ستادی و کارشناسان حوزه معاونت توسعه مدیریت و منابع ازشبکه بهداشت و درمان شهرستان باغملک بازدید کرد.

در این پایش دکتر خلیلی از بخش های مختلف بیمارستان درحال ساخت و جدید باغملک، شبکه بهداشت ودرمان،انبارهای دارویی،ملزومات،تجهیزات و تأسیسات بازدید نمود و گفت: فضای انبارها غیر استاندارد می باشد و پروژه بیمارستان درحال ساخت باغملک نیز با عنایت وزارت متبوع وپیگیری های دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز تا پایان سال جاری جهت خدمات رسانی به مردم شهید پرور باغملک به اتمام خواهد رسید.

وی ادامه داد: منابع مالی سه پروژه ی مرکز بهورزی،مرکز. ابوالعباس ومرکز. شماره یک نیز. انجام شده است که با راه اندازی این مراکز نیز روند خدمترسانی به مردم بیشتر خواهد شد.

سرپرست معاونت توسعه مدیریت ومنابع دانشگاه بااشاره به رسوب مالی و هزینه های بالای دارویی در شبکه بهداشت و درمان باغملک گفت: امیدواریم با برنامه ریزی و احرای مصوبات بموقع کمیته مالی دانشگاه این مشکلات برطرف شود.
خلیلی هم چنین به مشکلات نیروهای OT اشاره کرد و افزود: بکارگیری این نیروها در سازمان غیرقانونی می باشد.

سرپرست معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه در پایان اظهار امیدواری کرد بتوانیم با برنامه ریزی و نظارت بیشتر نسبت به صرفه جویی منابع گام موثری برداریم..